Vi er et udviklingshus på Fyn, med speciale i PHP programmering

Vi har meget stor erfaring inden for PHP programmering. Vi har igennem flere år arbejdet med opsætning, vedligeholdelse og optimering af ofte meget komplekse og avancerede systemer. Vi arbejder dagligt med mange forskellige aspekter indenfor front og back-end programmering.

Det er vores helt klare mål og ambition, altid at skabe et system, som er så værdiskabende for din virksomhed, som overhovedet muligt – uanset om det er effektivisering, automatisering eller noget helt tredje som er det overordnede mål. Det vi udvikler på er gennemført og optimeret i alle henseender. Vores professionelle og højtuddannede programmører, med specialer indenfor programmering og API integrationer sidder klar hvis du har brug for…

 • Udvikling og implementering af digitaliseringsprocesser.
 • Integrationer via åbne API´er.
 • Udvikling af moduler.
 • Videreudvikling af webshop og CMS.

Lad os få en uforpligtende snak om dine ønsker, så de kan være afstemt til din virksomheds behov.

Vores udgangspunkt vil altid være din virksomheds behov.

Vi er i den grad klar over at din virksomhed er afhængig af en stærk, fungerende digital platform.

Derfor skal du også forvente det bedste når det drejer sig om faglig rådgivning og professionel udvikling.

Digitalisering
Alle vil gerne spare tid og penge. Derfor er det nødvendigt at virksomhedens processer forenkles.

Mange af vores kunder er virksomheder, som i forvejen har succes med de ting, de gør. Det de behøver hjælp til, er at spare tid og penge på processerne.
  Ofte kan fakturering og bogholderi automatiseres. Så er der altid styr på bilag og kundedata - Orden i økonomien. Når der kommer flere personer i kundeservice, behøves standarder og ensartethed - Gode kundeoplevelser. Når virksomheden vokser, bliver IT-systemerne mange gange, udfordret. – Men der kan ofte spares mange penge på support.
Mobile løsninger kan forandre en virksomhed på mange områder – Derfor er der mange penge at spare ved at få mobilen integreret.
Integrationer via åbne API´er
Få det bedste ud af dit eksisterende IT-system -med gode forbindelser.

Vi tager altid udgangspunkt i at bevare det eksisterende system/set-up. Vi finder derfor alle "hullerne" i vore kunders systemer. Dem lukker vi så med små og billige cloud-tjenester.Vi er rigtig gode til at integrere disse systemer med de eksisterende, f.eks. e-conomic som rigtig mange firmaer benytter sig af.
   Begræns jer aldrig med et lukket system som ikke kan kommunikere med eksterne systemer. Integrationer med eksterne systemer gør fleksibiliteten større og mulighederne flere.
  Der kan virkelig opnås store besparelser, når vi digitaliserer nogle af de processer der i dag kan mærkes på budgettet.
Specielle behov
Vi programmerer og udvikler features til din hjemmeside efter dine ønsker, så funktionaliteten på dit CMS eller shopsystem forøges.

Har din virksomhed brug for specialudvikling af programmer, design- og / eller produktudvikling - så er SiteTech Webudvikling den naturlige partner. Vi arbejder altid med spændende projekter og vi hjælper dig gerne med indspark til at få din idé i mål. Vi udvikler vores projekter i tæt samarbejde med vores kunder og kommer helt ud i hjørnerne for at få afdækket alle de tekniske muligheder for at opnå den mest optimale løsning.

SiteTech Webudvikling udvider dine kompetencer indenfor webløsninger og er din ekspert på sidelinjen, mens du dribler rundt inde på banen. Vi komponerer en solid kode så du er sikker på at en få stabil udvidelse af din hjemmeside, der sikrer udbyttet af din investering.

Kort sagt, kan vi håndtere alle dine behov for at udbygge din hjemmeside eller webshop.
E-handel og dataindsamling
Hvor stor er din virksomheds andel?
E-handlen vokser fortsat i Danmark – nu større end 70.4 milliarder kroner -

Selv de flotteste og mest funktionelle e-handelsplatforme er værdiløse, hvis kunderne ikke kan finde dig. Kort sagt handler det om at få en forbruger, som besøger din webshop, til faktisk også at gennemføre købet. Men der er desværre rigtig meget, der kan gå skævt i processen, og det er meget lettere sagt end gjort at styre de besøgende derhen, hvor man gerne vil have dem.

Det vigtigste er at forbrugeren forstår din webshop, og derfor er muligheden for at kunne måle de besøgendes adfærd et meget vigtigt element og en stor fordel. En webshop skal derfor have en klar struktur, hvor det er enkelt at søge og finde det, man ønsker.

Når man driver en webshop, så er der en række Analytics-målinger, vi ikke kan komme uden om:
For det første: Hvor mange besøg har du? For det andet: Hvor er de kommet fra - Betalt annoncering, søgemaskinerne, eller måske dit nyhedsbrev? Og for det tredje: Hvilke trafikkilder gav salg og omsætning? Et godt brugerdesign skal vække en følelse af bekvemmelighed, personalisering og fællesskab. Det er faktisk ikke så meget anderledes end den gode oplevelse i den virkelige verden, hvor konvertering til salg også er mere end bare et spørgsmål om pris.

En god konverteringsrate afhænger af, hvor smidigt kunden kan bevæge sig rundt på din platform, hvilke tilbud der popper op hvornår og hvordan salgstragten udformes. Vi har designet mange e-handelsløsninger, så det efterfølgende har været let at bruge virksomhedens data til søgeordsoptimering, machine learning og automatisering.

Så, vi spørger lige igen... hvor stor er din virksomheds andel?

Det kræver stor erfaring at forstå hvordan data kan benyttes til udvikling af nye kundeindsigter. – Vores højt uddannede programmører hos SiteTech Webudvikling, vil hellere end gerne hjælpe din virksomhed til en højere konverteringsrate.

Hvad siger vores kunder...

Her hos SiteTech Webudvikling, betyder kundetilfredshed og kundeloyalitet rigtig meget. Derfor vil vi da også gerne vise hvad nogle af vores kunder siger og fortæller om os. Vi bliver så glade når nogen siger noget godt om os, for det gør de jo….

Kundeportefølje