Babyer og små børn skal have lækkert tøj

Babyer er indbydende i sig selv, men derfor behøver deres påklædning ikke være træls. Petit piao er lækkert og smart tøj til de mindste. Petit piao har et fint udvalg af bodyer, små kjoler, leggins, hele sæt og meget mere.

Klassisk og moderne på samme tid

Petit piao har et sart farvevalg. Farverne skriger ikke til himmelen, men er alligevel skønne og varieret. Mønsteret er klassiske små maritime striber. Noget er også helt ensfarvet.

Farverne er moderne, men striberne er nøjagtig som du husker dem fra din egen barndom. En beskeden flæse på en body eller en kjole gør den store forskel mellem hverdag og fest.

Hvorfor skal du vælge Petit piao til din baby eller dit lille barn?

Der er rigtigt meget tøj til babyer og små børn som du kan købe. Petit piao har et par fordele frem for alt det andet. Se hele Petit piao udvalget og læs om alle deres produkter og varianter.

  • Stilfuldt. Tøjet er stilfuldt uden at være prangende. Der er hverken guld eller glimmer. Kun gode farver og enkle mønstre som er sat stilfuldt sammen. De klassiske striber er flotte og vækker minder om vores egen tid som barn.
  • Behageligt. Tøjet er lavet i bomuld eller bambus, som begge er behage materialer. Petit piao har en god pasform som sikrer barnet optimal bevægelighed. Det er meget vigtigt at tøj tillader bevægelse også selv om barnet muligvis ikke kan gå endnu.
  • Holdbart. Petit piao er holdbart tøj. Din baby når ikke at slide tøjet op inden det skal have noget der er større. Petit piao er perfekt som arve tøj, fra veninde til veninde. Du kan selvfølgeligt også gemme det selv, hvis du ved at du ikke er færdig med at have babyer i huset.

Klæder skaber folk

På samme måde som du selv oplever, at din beklædning sender signaler, sender børns tøj også signaler. Har du den stramme nederdel, den pæne bluse og sko med hæl på, så signalere du at du har styr på situationen og dit liv i det hele taget. Joggingbukserne og den hullede sweater som holder så meget af, signalere ikke at du har styr på situationen og at dit liv nok roder lidt for tiden.

Selv om det lyder tosset, så sender børn også signaler. Træls kedeligt og forvasket tøj uden farve, er bare ikke nær så indbydende som tynde striber i lækre farver.

Det bæredygtige valg når du køber børnetøj

Bæredygtighed er ikke længere et valg vi kan tage, det er blevet en nødvendighed. Tænk dig om når du køber børnetøj. Tag imod alt hvad du kan få brugt fra veninder og familie. Køb kun det nødvendige og køb kun god kvalitet, så du også kan give tøjet videre, når dit barn er vokset ud af det. Petit piao er et godt valg, hvis du tænker bæredygtigt og vil være sikker på at tøjet holder til flere børn, end bare dit eget.