Den nyeste trend!

Den eneste og rigtige slide er den såkaldte Yeezy Slide, den er mere behagelig en skyer, hvis du spørger en bred gruppe af mennesker der har prøvet dem, ved alle at det skal være noget mere end den almindelige sneaker er, jeg taler ikke om de originale Yeezy Sneakers som er meget gode, den bedste er den “Røde”, men der er mange modeller og de er velkendte over hele verden, hvis du synes, at “Red” er lidt for dyrt for dig, bør du prøve Yeezy 2s, de koster meget mindre i forhold til den tidligere model.

Funny fact er faktisk, at de altid lander på “benene” ligesom en kat. Det skyldes det materiale disse slides er lavet af, som i bund og grund er plastik skum med et tyndt lag aluminium limet til (og dækket af en epoxyharpiks). For mig betyder det, at du skal være meget forsigtig, når du fotograferer på nært hold – især med små kameraer eller store objektiver – da der er en stor chance for, at dit objektiv bliver ridset, eller endnu værre, at diaset kan flyve ind i dit ansigt! Og du ved, hvad der så sker…

Hvad der er endnu sjovere er, at de stadig kan gøre alt dette på en professionel måde. Det professionelle aspekt skal beregnes ud fra et rumfang, der kan illustreres bedst muligt med en kasse af kampe:

En æske er på 10 liter, og der er 8 tændstikker i én æske; derfor giver dette os 80 kampe (10 x 8). Lad os nu tage disse kampe ud på gaden og bede folk om at give os 10 kampe mere, vi har nu fået 90 kampe (80 + 10), hvilket betyder i alt 100 kampe (90 + 10). Så hvis vi tager disse 100 kampe på gaden igen og beder en anden om yderligere 10 kampe, får vi 110 kampe (100 + 10) og så videre.