En terrasse kan også være en arbejdsplads

Der er i dag mange, der er så privilegerede, at de har mulighed for at arbejde hjemmefra. Det er særligt noget, der skyldes opblomstringen af teknisk arbejde, der blot kræver, at man kan sidde godt på sin computer. Dermed kan man arbejde alle steder i verden, og hjemmekontoret er også blevet en yndet arbejdsplads.

Den giver nemlig masser af frihed og tid til spontanitet, idet man får mulighed for selv at administrere over sin arbejdsdag, og hvordan den skal forløbe. Og det kan også give en høj grad af nydelse, luksus og forkælelse.

Nyd solen mens du arbejder

Når vejret endelig er godt, er der mange af os, der gerne vil ud at nyde solens lune stråler. Derfor kan det virke ganske frustrerende at være tvunget til at lukke sig inde på sit kontor for at udføre sit arbejde. Og det er da heldigvis heller ikke noget, der er en nødvendighed.

Du har nemlig rig mulighed for at rykke din arbejdsplads ud i det fri, når du er så heldig, at du blot skal have din computer med dig under armen.

Skærm af for solen

For dig handler det således blot om at få indrettet en god hjemmearbejdsplads ude på din terrasse. Det betyder, at du skal have et godt bord, du kan sidde ved. Og du skal have en tilhørende stol, der passer i højden til bordet, således du ikke placerer kroppen i en akavet stilling. Brug eventuelt nogle gode havehynder for at skabe en ekstra behagelig siddeplads.

Og så er det også vigtigt at skærme af for solen, således du kan se, hvad der foregår på din computerskærm. Hertil kan du bruge en parasol, solafskærmning eller en markise alt efter, hvordan din terrasse vender i forhold til solen.

Vælg smukke terrassebrædder

For at din terrasse bliver det hyggelige uderum, som du også kan finde ro til at arbejde i, er det også vigtigt, at du tænker over den måde, som du vælger at indrette og opbygge din terrasse på. Belægningen skal gerne være smuk, således du føler dig godt tilpas i selv bare tæer på den. Og derfor kan det være en fordel at tage et kig på nogle smukke terrassebrædder.

Det kan for eksempel være nogle fyrretræsgulvbrædder, der ikke blot er smukke og næsten vedligeholdelsesfri, men som også er lette at rengøre, hvorfor de vil holde sig pæne mange år ud i fremtiden.

Skab en hyggelig stemning

Hernæst skal du have dig indrettet godt.

Det kan du blandt andet gøre med forskellige områder, så der er ét til afslapning, du kan bruge i dine pauser, og et til arbejde. I pauserne kan det for eksempel være nogle skønne loungemøbler, du slænger dig i.

Pynt også gerne op med både puder og plaider for at få en blødhed ud til de hårde terrassebrædder, og brug lanterner og lyskæder til aftenen. Sæt så til sidst prikken over i’et med krukker fyldt med planter og blomster.