Få dit drømmesmil med en professionel tandblegning

Ønsker du at få det perfekte smil? Et lyst, hvidt smil kan få dig til at se yngre og mere attraktiv ud. Desværre er mange mennesker selvbevidst om deres tænder og føler sig ikke selvsikre, når de smiler. Hvis det lyder som dig, er det på tide at overveje professionel tandblegning. I dette blogindlæg vil vi nævne fordelene ved professionel tandblegning, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil!

Fordele

Der er mange fordele ved professionel tandblegning, herunder:

  • Hvidere tænder på kun ét besøg
  • Eliminering af genstridige pletter, som ikke kan fjernes med håndkøbsprodukter
  • Få langvarige resultater
  • Sikker og effektiv behandling

Ulemper

Der er også nogle ulemper ved professionel tandblegning, herunder:

  • Omkostninger
  • Følsomhed
  • Mulighed for irritation af tandkødet

Hvis du overvejer professionel tandblegning, er det vigtigt at afveje fordele og ulemper for at se, om det er det rigtige for dig. At afveje fordele og ulemper er en vigtig del af enhver beslutning hvad angår tænder. Det er vigtigt, at der bliver taget højde for tændernes stand, både inden, under og efter.

Hvordan kan man blege tænderne?

Du kan blege dine tænder på flere forskellige måder. Du kan bruge håndkøbsprodukter, som typisk er geler, strips eller tandpasta. Du kan også få dine tænder professionelt hvidtet af en tandlæge. Dette gøres normalt på kontoret, men der findes også hjemmekits, som tandlæge kan levere. Professionel tandblegning er normalt dyrere end håndkøbsprodukter, men det er også mere effektivt.

Hvor længe varer professionel tandblegning?

Resultaterne af professionel tandblegning kan vare i flere måneder, men det afhænger af din livsstil og dine vaner. Hvis du f.eks. ryger eller drikker kaffe, te eller rødvin, vil resultaterne ikke vare så længe. Du kan forlænge resultaterne af din behandling ved at undgå disse vaner og ved at børste og bruge tandtråd regelmæssigt. En anerkendt tandlæge i Vejle tilbyder tandblegning og udførlig vejledning. 

Sådan passer du dine tænder i dagligdagen

Der er også nogle ting, du kan gøre i din hverdag for at holde dine tænder så flotte som muligt. Disse omfatter:

Regelmæssig tandbørstning og tandtråd: Børst dine tænder minimum 2 gange om dagen, morgen og aften. Og brug tandtråd minimum en gang om dagen eventuel om aftenen.

Spise en sund kost: Du bliver, hvad du spiser. Spiser du usundt og meget usundt kost, som indeholder sukker, så vil det påvirke dine tænder. Derfor er det vigtigt at du får børstet alt sukkeret væk fra dine tænder.

Undgå sukkerholdige drikkevarer: Sodavand er lækkert, og det er tilladt at drikke det i ny og næ, men ikke dagligt. Sukker påvirker ikke kun dine tænder, det påvirker også din kropsvægt og meget andet. Du bør også holde dig fra juice, da det indeholder frugtjuice. Drik helst vand, mælk eller kakaomælk i stedet for.

Ikke at ryge: Rygning påvirker tænderne. Det gør dem i dårlig stand, og de misfarver dem så de bliver mere gule. Stop med at ryge, hvis du vil give dine tænder de bedste betingelser.

Hvis ud overvejer at få en tandblegning, så snak med din tandlæge først. Din tandlæge vil vurdere dine tænder, og de er i stand til at få en tandblegning. Lyt til din tandlæge og lad hende/ham guide dig, tak eventuel kontakt til en der tilbyder tandblegning i Vejle.