Når man skal have sit eget domæne

Det kan være så forvirrende, når man skal til at oprette sin egen hjemmeside. Der er mange ting, man skal lære og have styr på. For slet ikke at nævne den kamp man skal igennem, for at sikre sig, at det hele også ser pænt ud. Men når man sætter sin hjemmeside op, så er der en masse praktiske ting man skal have styr på. Hvad er navnet, hvad skal det sige om dit brand og så videre. Men et af de første du kommer ud for, handler om du skal bruge et gratis domæne eller gerne vil betale for det.

Fordele og ulemper ved dit eget domæne

Det er både gode ting at hente ved dit eget domæne, men der er også nogle udfordringer. Til at starte med, tænker man sikkert at gratis er bedst! Og der er helt klart også gode ting at hente med det. Generelt set, så skal du bare tænke i, at hvis du ikke ejer dit eget domæne, så kan du ikke tjene penge på hjemmesiden selv. Altså kan du ikke putte reklamer op på din hjemmeside og få penge for det. Men det er du i din frie ret til at gøre, hvis har betalt for dit domæne. Ellers så kommer det med en dejlig frihed, hvis man ejer sit eget domæne. Faktisk er den eneste ulempe ved sit eget domæne, at det koster penge. Men heldigvis er det kun et årligt beløb man skal af med, så mon ikke det kan gå an, hvis du gerne vil tjene penge på reklamerne på din egen hjemmeside. Plus, måske pengene tjener sig selv ind i løbet af året, hvem ved? For nogen kan det også være en ulempe, at man faktisk kun lejer sig ind på sit domæne. Dem man betaler til, er faktisk dem, så ejer domænet, du låner dig bare ind på den “plads” på internettet.

Det kan være en udfordring at sætte alting op

Når man skal i gang med sit eget domæne, så skal man først finde en domæneudbyder . Det må man gerne lige bruge sin tid på, så man finder en udbyder, som man er tilfreds med. En man stoler på. Når du så har fundet det, så skal du i gang med at vælge et navn. Tænk over at det er noget, der er nemt at huske. Selvom du allerede har et brand navn, så se om man kan inkorporere det ind i et nemmere navn.