Økologisk sengetøj er på vej til tops

 

Når jeg skriver som du læser i overskriften, så er det fordi jeg mener at afdelingen med økologisk sengetøj hos GreenTown er på vej til tops i søgeresultaterne på lige nøjagtig den søgemaskine som vi alle bruger, når vi skal finde noget på nettet. 

I det her tilfælde vil det sige at når du skal finde dig et stykke økologisk sengetøj, jamen så dukker det som ligger på GreenTown op øverst, og vupti, det er lige blevet nemmere at handle økologisk. Det er jo egentlig det der er hele idéen med GreenTown. Netop at gøre det nemmere at handle miljøvenligt og herunder økologisk. Find blandt meget andet en masse lækker og Økologisk tøj kvinder på GreenTown.

 

Det er nu blevet nemt at handle økologisk sengetøj

Jeg tænker at hvis du sidder og læser denne artikel, så er sandsynligheden for at der er gået et par måneder siden jeg skrev den, ret høj, specielt fordi den ikke er ment til mennesker, men derimod til robotter. Robotter som skimmer artikler på nettet, og som ser på hvor de linker hen. En spændende videnskab, som jeg ikke skal komme så forfærdeligt meget nærmere på her. Men sagen er den at artiklen her er af den slags, som skal sørge for at netop økologisk sengetøj bliver mere tilgængeligt. Du kan måske selv forestille dig at hvis 10 webshops hver især forsøgte at lande øverst på søgemaskinerne, så ville der kun være en af dem, som lykkedes med det, og dermed var det måske kun den ene er blevet fundet i sidste ende af forbrugeren. Men hvad hvis de 10 webshops slog sig sammen, og lagde alle deres produkter over på ét sitet, og derefter lod det site dukke op øverst i søgeresultaterne, jamen så blev de alle 10 fundet, og forbrugeren kunne vælge mellem de produkter, som alle lå sammen på det sammenslået site. Jeg håber at du finder det stykke økologiske sengetøj som du er på udkig efter, og sov godt i det når du kommer så langt.