Bostedet Broen

Bostedet Broen er et hjem for borgerne som har behov for støtte i hverdagen. De bor i bostedet med henblik på, at komme i egen forsørgelse, at optimere selvfølelsen og de personlige kompetencer, samt generelt øget livskvalitet ved indre styring.

Se hjemmesiden

Udfordring

Bostedet Broen har ønsket en bæredygtig løsning som fremadrettet skal udvide kendskabet til deres profil.

Løsning

Ved at oprette flere hjemmesider med relation til hinanden, har vi formået at lave flere indgangsvinkler til Bostedet Broen.
Bostedetbroen.dk og efterværn.dk er to hjemmesider som informerer om de samme ydelser på hver sin måde.
35 - SEO
35 - Brugervenlighed
30 - Bæredygtighed

Resultater

Vi har leveret en hjemmeside i WordPress som har gjort det muligt for personalet hos Bostedet Broen nemt at opdatere hjemmesiden med relevant indhold.

Vi har installeret hjælpemidler i WordPress så det er nemt for medarbejderen at skrive brugbare tekster som ikke kun er brugbare overfor kommunen men også er elsket af søgemaskiner.

Det visuelle har vi piftet op ved at rentegne logoet og sat en professionel fotograf til at tage et par billeder.

Kunder udtaler

Vi har i Fonden Bostedet Broen haft den fornøjelse at have Sitetech Webudvikling til at lave vores nye hjemmeside. Vi kan kun give Sitetech Webudvikling de bedste anbefalinger med på vejen, det har været en hurtig og professionel proces at få udkast og ideer til at gå hånd i hånd. Sitetech Webudvikling er en meget seriøs arbejdende virksomhed, der lytter og giver super god sparring på hvad der er in for tiden og hvad der er på vej out. De er med på det sidste nye og de forstår at integrere det i et layout som læner sig op af kundens image. Super godt udført.
Paul Erik Planitzer
Leder

Flere Cases

Master Cabinetmaker
ToyJoy Danmark A/S
WordPress rebuild
Nyhedskiosken