E-Profil

Er du lækker?

Hvis ja, hvor lækker er du så? Er du så lækker, at du konstant har uanet mængde trafik i din forretning og ikke behøver mere? Eller kunne du godt tænke dig en ”digital botox behandling”?

Jysk Fynske Medier P/S har taget teten op. De havde et ønske om at give deres annoncører en “digital botox behandling” og har en mission at gøre alle deres annoncører mere synlige og mere attraktive i denne store online-verden.

Den dybe tallerken er allerede opfundet, så den kreative tankegang blev igangsat. ”Hvordan er det lettest for forbrugeren at finde det de mangler”.  Noget der er lige så enkelt og nemt, som at slå op i den gule telefonbog – men giver et stort overbliksbillede.

Jysk Fynske Medier P/S er både indehaver af idéen og annoncørerne, det eneste de manglede var et system der kunne give denne digitale botox behandling. Et system, som både kræver en vis ekspertise, men som også er bygget på en god gensidig relation, hvilket i samspil har givet den perfekte afrunding. Et system, hvor vi SiteTech ApS, er ansat som leverandør.

Vi har I tæt samarbejde med Jysk Fynske Medier P/S skabt ugeavisen.dk/e-profil/. En E-profil, hvor du kan søge efter lige det du mangler. Du kommer direkte ind på virksomhedernes annoncer og ser hvad den enkelte virksomhed gerne vil synliggøre.

Skal du se om din lokale bager har weekendtilbud eller om der sker spændende aktiviteter i nærområdet, så giver E-profil dig et hurtigt overblik ved blot få klik.

Vi er stolte over at have leveret dette system og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Jysk Fynske Medier P/S

"En udfordring med strukturering og eksport af store mængder data - der samtidigt skulle processeres med utallige filtre til et struktureret website, er blevet løst til fuldkommenhed.

Sitetech Webudvikling Aps har med deres engagement og professionalisme sikret et solidt fundament for den fremtidige udvikling.

Erfaringerne med Sitetech Webudvikling Aps er således særdeles positive - og ønskes der yderligere information, så tøv ikke med at kontakte undertegnede."

per_gylling

Per Gylling

Produktchef hos Jysk Fynske Medier P/S

Mangler du et udviklingshus som kan løfte din opgave? Vi er et kvalificeret bud. Kontakt os for at starte en uforpligtende dialog.