Middelfart Malerforretning

Middelfart malerforretning er skabt af en enkeltmandshær, der står inde for sin professionelle tilgang til sine kunder og sit håndværk. Hvilket hjemmesiden naturligvis skulle afspejle.

I et tæt samarbejde med Ole Kjær Jørgensen har vi skabt en hjemmeside der passer til Oles forretning. Malermester Ole kommer med en solid erfaring fra malerfaget og været sin egen, tro mands tjeneste siden 2008.

Ole ville ikke blot have noget som alle andre havde. Hjemmesiden skulle ikke vise hvor mange forskellige udgaver af knækket hvid, der kan vises gennem farvekortet. Den skulle afspejle, at bag logoet står en perfektionistisk malermester, der ikke stopper sin proces før den er helt færdig.

Oles kendskab til malerfaget strækker sig over mere end 35 år, hvilket ikke blot har givet en solid mængde erfaring, men også fulgt med den udvikling der er sket. Maling i dag er ikke det samme som for 35 år siden. Ole står klar til at besvare alle spørgsmål og med gode råd til dit næste projekt.

Fra at skabe en forretning til at den stadig står stand 11 år efter kræver sin mand og som iværksætterforretning bukker vi os i støvet over hvad Ole har formået at drive i alle disse år og mange år i fremtiden. Vi er stolte over, at få lov at udvikle en hjemmeside til Middelfart Malerforretning og Ole Kjær Jørgensen.

ole_3_1

"Jeg er yderst tilfreds. Det er bare lige i øjet. 10.000 tak"

Ole Kjær Jørgensen

Indehaver

Mangler du et udviklingshus som kan løfte din opgave? Vi er et kvalificeret bud. Kontakt os for at starte en uforpligtende dialog.