Sådan fik jeg råd til min nye stationære PC til 25000 kr.

Jeg en 23-årig ung mand som bor alene i en lejlighed. Meget af min tid bruger jeg på at spille spil. Jeg spiller meget med mine venner. Vi spiller en masse spil, men for det meste Counter strike. Jeg tager altid hjem til min ven, fordi han har to stationære computer, hvor jeg kan spille på den ene. Jeg har aldrig selv haft en god stationær pc fordi jeg ved hvor dyre de er. Lige nu arbejder jeg i netto, indtil jeg starter på min uddannelse. Mange af mine penge går på mad og tøj, og ellers bruger jeg også en del penge på nye spil. Jeg har altid elsket at spille spil siden jeg var lille. Det noget mig om mine venner altid har haft fælles. Der har også været flere gange, hvor jeg har meldt mig syg på arbejde, fordi jeg hellere ville hjem til min ven, og spille noget Counter Strike. Men jeg er blevet lidt træt af at tage hjem til min hver gang for at kunne spil. Jeg føler os lidt nogle gange at han måske kan syntes det irriterende at jeg er der så tit. Jeg tog mig så sammen og tog ud, og kiggede på nogle stationære gamercomputere. De var lige så dyre som jeg havde regnet med, nogle var endda meget dyre end hvad jeg troede en computer ville kunne koste. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle gøre det, eller om jeg ville fortryde det senere hen. Jeg havde tænkt mig at tage et lån, og så på den måde betale det af. Jeg tænkte længe om det, men så var det også nok. Jeg besluttede mig for at gøre det. Jeg fik udfyldt en låneformular på Letfinans.dk, og tilsendt flere lånetilbud. Jeg tog et lån, og fik købt mig en vanvittig stationær pc til 25.000 kroner. Den var federe end den hos min ven, og jeg elskede den.