Når 1 bliver til 2

Nej vi er hverken med rogn eller har en kage i ovnen

Til gengæld har vi teamet op med et lokalt og knivskrapt mediebureau, Best Of Online. Et bureau som kan varetage alt online markedsføring, videoproduktion, grafisk design, mv. De kan alt det, som stiller vores kunder bedre. Derfor var valget om at lave et samarbejde ikke svært for nogen af os.

Allerede fra første møde kunne vi fornemme den professionalisme og en kreativ sans som vi søgte. Vi havde få men store krav til vores kommende samarbejdspartner

  • De skal være professionelle
  • De skal have en sublim kundeservice
  • De skal kunne tænke ud af boksen for vores kunder

Tre punkter som vi bygger vores værd på og hvor vi nægter at gå på kompromis for vores kunder.

Vi er derfor stolte over at kunne præsentere Best Of Online, som vores nye samarbejdspartner. Best Of Online er står stærkt inden for SEO, Google Ads, grafisk markedsføring, rådgivning mv.

Et perfekt samspil mellem vores virksomheder, vids styrker ligger inden for systemudvikling med fokus på procesoptimering.

Trods vi begge arbejder inden for de digitale medier, så overgår vi ikke hinandens kompetencer, men spiller til gengæld hinanden gode. Tøv ikke med at kontakte os, så sender vi jer den rigtige vej.

Mangler du et udviklingshus som kan løfte din opgave? Vi er et kvalificeret bud. Kontakt os for at starte en uforpligtende dialog.