Procesoptimering og integrationer

Vores Services

Lad os gå i en dialog

Et samarbejde fungerer bedst hvis vi kender hinanden. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kommuniker på tværs af systemer

Er du webshopejer eller arbejder i et ERP system, oplever du sikkert dagligt irritationsmomenter. Vi hjælper vores kunder af med de irriterende arbejdsgange ved at automatisere de manuelle processer gennem iteration. Digitalisering er derfor hverdag hos os.

Få mere tid til andet ved at digitalisere.

Én side af sagen er, at en manuel arbejdsgang kan være frustrerende, virke tidskrævende eller måske virke helt nytteløs. Som virksomhedsejer skal du gøre op om det er økonomisk forsvarligt at automatisere nogle processer. Kan omkostningen tjene sig hjem i tidsbesparelse eller vil implementationen af 3. parts værktøjer hjælpe med øget omsætning? Det hjælper vi med at afklare.

Processen kan være intern, men også til ekstern. En kommunikationen mellem to eller flere systemer er efterhånden en normal proces i en virksomhed, men ofte kræver en optimering eksperter.

Det kan være en jungle at finde ud af hvilke muligheder der findes, og det er her vi er skarpe. Vi er partnere med de større spillere på markedet og kan derfor tilbyde integrationer til de fleste systemer.

Nogle af vores tætte samarbejdspartnere er bl.a. Clerk.io som tilbyder et mersalgsværktøj til webshops, Bambora og QuickPay som begge leverer betalingsløsninger til online platforme og LINK Mobility som er et af verdens største SMS leverandører.

Kontakt vores support. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Kontakt vores eksperter

Lasse Planitzer

CEO og Projektleder

Email: lasse@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635

Nam Vu

Erhvervsøkonom cand.merc

E-mail: nam@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635