Procesoptimering med RPA

Vores Services

Lad os gå i en dialog

Et samarbejde fungerer bedst hvis vi kender hinanden. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kommuniker på tværs af systemer

Er du webshopejer eller arbejder i et ERP system, gentager du sikkert ofte de samme handlinger – måske i forskellige systemer. Med vores RPA software “Orderflow” kan du bestemme hvad der skal ske med din data – og på tværs af jeres systemer.

Få mere tid til andet ved at digitalisere.

Robot Process Automation (RPA) giver ofte en økonomisk besparelse for virksomheder. Vores system “Orderflow” processerer og behandler data på tværs af jeres systemer og vores softwarerobot kan udføre scenariebaserede handlinger, hvilket er ret usædvanligt. RPA fjerner riskoen for menneskelige fejl og optimerer samtidig processer så det administrative arbejde hurtigere gennemføres.

Så nemt kommer I i gang

  1. Vi sætter et uforpligtende møde op og introducerer jer for de muligheder I har med RPA. Vi afklarer spørgsmålene omkring hvad vores RPA løsning kan og de skaleringsmuligheder vi tilbyder.
  2. Vores konsulent kommer ud til jer og gennemgår jeres nuværende arbejdsprocesser for at identificere de steder som kan svare sig at optimere.
  3. Vi udarbejder en kravspecifikation som vil afspejle omkostningerne og tilbagebetalingstiden på optimeringen.
  4. Hvis I ønsker at gå videre med implementeringen påbegynder vi processen og en projekleder vil føre jer gennem forløbet.
  5. Når vi er klar til at implementere systemet i jeres hverdag, vil vi invitere jeres afdelingsansvarlige til et introduktionskursus og bistå oplæringen på jeres adresse indtil jeres ansatte er fortrolige med de nye tiltag.

Hvad koster det at bruge Orderflow?

Udviklingen og implementering af integrationer er et engangsbeløb. Orderflow derimod er en SaaS løsning hvor I løbende betaler for forbruget. Der er ingen månedlige licenser, bindingsperiode eller løbende vedligeholdelsesomkostninger. Ønsker I derfor ikke at benytte Orderflow mere, så stopper I ganske enkelt bare abonnementet. Forbruget er handlingsbestemt og afhænger af den mængde data der skal processeres af softwarerobotten. Orderflow er gratis, hvis I bruger under 500 events pr. måned. Det kan derfor også betale sig for mindre virksomheder. Vi plejer at sige at det gennemsnitligt koster ca. 10 handlinger pr. ordre – dette afhænger selvfølgelig af hvor avanceret et forløb I har.

Kontakt os for et uforpligtende møde hos jer eller os. Vi giver gerne kaffen.

Kontakt vores eksperter

Lasse Planitzer

CEO og Produktudvikler

Email: lasse@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635

Tanja Vanman Planitzer

Cand. Mag. Pæd

E-mail: tanja@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635