Systemudvikling

Vores Services

Lad os gå i en dialog

Et samarbejde fungerer bedst hvis vi kender hinanden. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Skab vækst med det rigtige system.

At være på forkant med sine konkurrenter er vigtigt i et felt som bevæger sig hurtigt, men at være first-mover er dog ikke altid den bedste løsning. Vi ser ofte virksomheder som forsøger sig med nye koncepter, men ser også rigtig mange som ønsker at starte et konkurrerende koncept til et veletableret. Uanset hvad, er det vigtig at have styr på de grundlæggende processer og have gjort sig nogle overvejelser før man smider en masse penge efter et system.

Vi tilbyder vedligeholdelse af diverse CMS Systemer.

SiteTech ApS er en virksomhed i vækst. Dette fordi vi er gode til at lytte til vores kunders behov og kan opfylde flere behov end mange af vores konkurrenter kan. Vi er stærke fordi vi kender til vores kompetencer, og holder os inden for vores styrker. Vi lover derfor ikke mere end vi kan, og skulle vi sidde i en situation hvor vi ikke kan løfte dele af en opgave, har vi et samarbejde med nogle andre eksperter som helt sikkert kan.

Vi har nogle grundprincipper vi altid følger:

  • Rene Linjer og Fokuseret Kommunikation er med til at eliminere misforståelser og gøre kundens ønsker forståelige.
  • Standardiseret Metoder restrikserer indhold, formater og levering af produktet gennem etablerede og testede processer.
  • Integrerede Tests sikrer et højt professionelt niveau
  • Lyt til løbende Feedback tillader at vores produkt forfines efter kundens og projektejerens prioriteter og ønsker. Ved at bruge feedback som en iteration, sikrer vi at ændringer i behov og nye muligheder løbende kan integreres.

Et koncept kan være af alle størrelser og bruges af få eller mange. Vigtigst af alt er at der bliver taget hånd om vedligeholdelsen og den daglige drift af systemet, så konceptet altid er tilgængeligt. Hos SiteTech Webudvikling ApS sikrer vi drift og løbende vedligeholdelse af dit system.

Vores kunder ønsker skalerbare løsninger. Skalererbarhed er en vigtig faktor og har mange faktorer. Der er mange elementer som der tages forbehold for allerede i udviklingens første faser. Vi afstemmer forventninger sammen med kunden og med vores mangeårige erfaring med udvikling af komplekse systemer, kan vi tage forbehold for udviklingsmæssige forbehold.

Vores løsninger leveres med et API som gør det muligt for forskellige systemer at lave dataudveksling på et sikkert niveau. I samarbejde med kundens samarbejdspartnere eller IT afdeling udformes databehovet og gør integrationer nemmere.

Vi har særlig fokus på databehandling og vejleder vores kunder i, hvordan vores løsninger tager højde for håndtering og understøttelse af dataforordningens retningslinjer (GDPR).

Kontakt vores eksperter

Lasse Planitzer

PBA Webudvikling

Email: lasse@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635

Nam Vu

Erhvervsøkonom cand.merc

E-mail: nam@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635