Vi udvikler jeres SaaS løsning

Vores Services

Lad os gå i en dialog

Et samarbejde fungerer bedst hvis vi kender hinanden. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi er jeres eksterne udviklingshus

Vi er et teknisk kyndigt stærkt udviklingteam, som varetager alt fra prototyping til vedligeholdelse af jeres SaaS løsning. Vi udvikler jeres SaaS løsning fra kontoret i Nørre Aaby.

Ønsker I en fast kontakt og tryghedsfølelsen af at der er styr på tingene, så kontakt os og hør hvordan vi kan teame op med jer som jeres eksterne udviklingshus.

SiteTech ApS er en virksomhed i vækst. Dette fordi vi er gode til at lytte til vores kunders behov og kan opfylde flere behov end mange af vores konkurrenter kan. Vi er stærke fordi vi kender til vores kompetencer, og holder os inden for vores styrker. Bruger I os som eksternt udviklingshus, får I adgang til hele vores team.

Vi tilbyder alle vores kunder:

  • Fast månedlig pris eller pr. afregning pr. 15 min. Jep. Vi fakturerer ned til 15 min. Dette fordi vi også gerne hjælper med de små opgaver som skal løses her og nu, uden det koster en hel time. Er behovet større, tilbyder vi også afregning efter fast månedlig pris.  
  • Fuld fleksibilitet. Når I ansætter en udvikler, begrænser I jer ikke til een udvikler. Det betyder at vi kan trække på de kompetencer som matcher bedst til den opgave der skal løses.
  • Timesedler med faktura giver jer tryghed for at I ikke bliver opkrævet for timer vi ikke har udført.
  • Fast kontaktperson gør det nemmere for jer at vide hvem I skal i kontakt med. Vi dedikerer en projektleder I klinger med og som forstår jeres behov.

Kompetencer

Generelt er vi skarpe på udvikling til web. HTML og CSS fik vi ind med modermælken, men dertil er der et par områder vi særligt fokuserer på.

  • Javascript er det nye. Vi fokuserer på Angular, Vue og Node.js.
  • PHP er vores grundsten. Vi leverer nye løsninger i Laravel, men kan også overtage videreudviklingen af andre PHP frameworks.
  • Cloud Management og dedikerede servere er blevet en del af vores hverdag. AWS, Digital Ocean, Hetzner, Google Cloud. Hør os om vi kan hjælpe.

Kontakt vores eksperter

Lasse Planitzer

CEO, Projektleder

Email: lasse@sitetech.dk
Tel: +45 7199 2635