De 3 bedste læder kontorstole med god ergonomi og flot design

Som en person indenfor IT/Tech branchen, foregår arbejdet typisk fra en computer og det er begrænset hvor meget man bevæger sig. Det er typisk mange timer man sidder og programmere og det er derfor vigtigt at man finder en kontorstol som er egnet til dette. Læder er et materiale som modsat stof holder bedre, det bliver mindre snavset og lettere at rengøre. De er også blevet ret HI – Tech gennem de sidste par år, således at du kan finde ret gode ergonomiske kontorstole i læder. Det er ikke blot tykke puder længere men stole velegnet til mange timers arbejdet på kontorer. Her har jeg fundet nogle ret gode læder kontorstole hos Prostole som jeg vil omtale i denne guide. De fører kontorstole velegnet til kontorarbejde. Alle 3 kontorstole er nogle af de bedste kontorstole på markedet, de giver din ryg og resten af kroppen den bedst tænkelige støtte. 

1. Flot og ergonomisk: Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

Denne læder kontorstol ligner noget fra formel 1. En virkelig flot kontorstol som endda også er ergonmisk. Den har meget ergonomi i sig og hermed velegnet til mange timers arbejde. Stolen er virkelig behagelig at sidde på, i hele sædet er der fjeder i, som er perfekt når man har hele dagen foran sig. Justeringsfunktioner er der masser af, bortset fra ryggen, den kan ikke justeres. Disse justeringsfunktioner er vigtige i kontorstole som skal bruges i mange timer. Stolen følger med nakkestøtte og armlæn. Nakkestøtten kompensere lidt for den manglende justering af ryggen. 

2. Designvinder: KOHL anteo ALU 5900 læder kontorstol m. armlæn

Med denne læder kontorstol får du meget ergonomi og en designvinder. Den har vundet prisen i Reddot Award år 2017, som er en salgs oscar for kontorstole. Alu rammen på stolen er mega flot, giver kontorstolen og kontoret en flot fremtoning. Stolen har mange justeringsfunktioner og som noget unikt Kohl Air Seat. Dette er forskellen på denne stol og alle de andre du indtilvidere har set. Kohl Air Seat er 2 luftpuder i sædet som har en ergonomisk funktioner, de giver diskrete bevægelser i kroppen og hermed reducere risiko for skader. Stolen kan justeres i sædehøjde, sædedybde, lændestøtte og vægtregulering. Den mangler dog ryghøjdejustering. 

 

3. Enestående bevægelighed og komfort: ROVO xp ergonomisk laeder kontorstol EB comfort

En læder kontorstol med en anderledes måde at sidde på, velegnet til mange timers kontorarbejde. Den er mega behagelig at sidde på, den har fjeder i sædet som Kohl Salveo. Stolen fås med Ergobalance, som er ligesom at sidde på ved et kugleleje. Du er ikke kun begrænset til frem og tilbage bevægelsen, men kan bevæge dig til alle sider. Det er en HI-Tech mekanisme, som både kan slås fra og til samt justeres i følsomheden. Du kan gå ind på Prostoles Youtube Kanal og se hvorledes det fungere eller prøve stolen i Herlev. 

 

Et større udvalg

De har flere spændene læder stole end de nævnte. Du kan se hele udvalget her – https://prostole.dk/chef-kontorstole/ . Der findes mange læder kontorstole på markedet, hvor man ikke kan kende forskel på dem, de kan det samme. Prostoles udvalg var spændene fordi stolene have noget unikt at byde på. I form af luftpuder i sædet og Ergobalance. Udover det er man sikker på høj kvalitet, da deres stole har mange justeringsfunktioner.