Få Professionel Hjælp til Montering af TV

Når du nu har brugt penge på et nyt tv, så er det en god idé at få det installeret og monteret professionelt. Sådan får du nemlig optimal glæde af dit nye TV – helt uden bøvl. 

Design

Tv montering på væggen kan hjælpe med at give dit hjem eller kontot et mere moderne og stilfuldt udseende. Det giver dig også mulighed for at få mest muligt ud af din tv-oplevelse, da du med et ophængt tv kan justere lysstyrken og skærmvinklen for at få det bedste billede.  

Mere plads

Med et korrekt monteret tv vil det også være meget nemmere at arrangere dine andre møbler, da dit tv nu vil være fastgjort på væggen og derfor ikke tager plads på andre møbler.  

Sikkerhed

Endelig vil en vægmontering af dit tv også hjælpe med at give dit tv et længere liv, da det ikke er så udsat for skub eller stød. Når dit tv er fastgjort til væggen, kan det ikke falde på gulvet og gå i stykker. 

Hvordan skal et TV monteres? 

Der skal tages højde for lysindfald, højde og placering af de øvrige møbler. Det er vigtigt, at højden og placeringen er gennemtænkt i forhold til hvor man skal sidde og nyde sit nye fjernsyn.

Man kan også overveje et drejebeslag, så tv’et kan flyttes ud fra væggen i en passende vinkel. 

Hvor kan TV’et monteres? 

Uanset hvilket rum, der skal indrettes med et nyt tv, kan det være en fordel med vægmontering. Daglistue, opholdsstue, spisestue, soveværelse, børneværelse, kontor, køkken, gæsteværelse, hall, entré, ja selv i garagen og på badeværelset kan det lade sig gøre. Også hvis du har en skråvæg. 

Det er også muligt at montere et tv-ophæng på en skråvæg. Det er kun et spørgsmål om at vælge det rette.

Ekstra fordele ved TV-montering

Når du har besluttet dig for at få hjælp til montering af din fladskærm, så husk at få dem til også at integrere andre devices i den færdige løsning: 

  • Soundbar
  • TV-box
  • Playstation
  • X-box
  • AppleTV
  • Forstærker
  • Spilkonsol
  • Medieafspiller
  • Andet

Når du får lavet en samlet montering, slipper du for kabelrod og er sikker på, at alt er monteret korrekt. 

Vi vil jo bare gerne have, at det virker, når der trykkes på fjernbetjeningen. 

Hvilke TV mærker og typer kan monteres? 

Umiddelbart er alle producenter opmærksomme på, at modellerne skal være forberedt på TV montering. Blandt andre Samsung, Panasonic, Sony, LG, Grundig, B&O, Thomson, Sharp, Funlux, Prosonic, TLC og mange flere. 

Det gælder for både QLED, OLED, LCD, LED og andre typer skærme. 

Værd at vide om montering af TV på væg

Nogle montører kan hjælpe med at bortskaffe det gamle tv på en miljørigtig måde. 

Husk at bruge kabelbakker, så du ikke skal se på det store spindelvæv af kabler. 

Brug det rigtige beslag, så tv-monteringen holder – også efter mange år på væggen.