Hvad er magnetfiskeri?

Magnetfiskeri er en spændende og billig hobby, som bringer skattejagt og miljøisme sammen. Ligesom navnet antyder, er magnetisk fiskeri simpelthen fiskeri med magneter. Det handler om at finde metalgenstande i søer, floder og vandløb ved hjælp af stærke magneter. Bare bind et reb med høj trækkraft på en stærk magnet og smid det i vandet.

 

Hvis du er en af ​​de heldige, går du hjem med værdifulde mønter, metalgenstande eller endda metalskat. Du vil blive overrasket over, hvad der gemmer sig under overfladen!

 

Alt du behøver for at komme i gang med denne hobby er en stærk neodymmagnet, et fiskemagnetreb med en karabinhage og handsker for sikkerheden. Hvis du er ny til magnetfiskeri, vil det måske være den nemmeste måde at dykke ned i denne hobby ved at købe et magnetfiskersæt. Magnet fiskesæt kommer typisk med alt det grundlæggende udstyr, du skal bruge for at komme i gang. Nogle sæt kommer også med ekstra kvalitetsgear for at forbedre din oplevelse.

 

Se Pro-pakken, som inkluderer en allround-magnet med 4 X 330 lb = 1320 lb trækkraft, et beskyttelsesdæksel, en gribekrog, et par handsker, stærkt 8 mm reb og metallim.

 

Hvor kan man fiske?

Floder, damme, søer, dokker, kanaler eller blot et hvilket som helst vandområde. Men de bedste steder at magnetfiske er steder, hvor der er meget gangtrafik. Historiske steder, moler og havne er nogle af de steder, hvor du kan have en chance for at finde gamle skatte og interessante fund! Når du har valgt et sted, skal du sætte dit udstyr op. En magnet på et reb vil være den bedste til at magnetisere fisk fra en dok, bro, båd eller kyst.

 

Hvis du vælger at magnetisere fisk i lavvandede og mudrede vandveje, er vores Magnetar Fishing Spike et velegnet værktøj til at søge efter dybe skjulte skatte.