Hvilken slags massage ved Gentofte skal jeg vælge?

Det kan være svært at vide, hvilken type massage der passer til dig, når du skal til at bestille din første massage. Der findes en række typer massage, lige fra grundlæggende sundhedsmassage, som er lette former for massage, der normalt findes på luksushoteller eller spa-klinikker, til fysiurgisk massage, dybdegående manipulation af bindevæv, sportsterapi og andre specialiserede behandlinger.

Det er ikke så afgørende, hvilken slags massage du vælger, så længe den er udført af en professionel massør. Fysiurgiske massører, der er specialiseret på dette område, er at foretrække. Du kan være sikker på, at din massør har den rette uddannelse og forståelse for kroppen til at skabe et effektivt behandlingsforløb for dig på denne måde.

Fysiurgisk massage – dybere velvære og en styrkelse af din krop

En massage bør gøre mere end blot at give lidt beroligende nus på ryggen. Massageterapi har til formål at lindre lidelser ved at fjerne spændinger og stimulere kroppens egen rensningsmekanisme, samtidig med at musklerne blødgøres og fleksibiliteten øges.

Der findes forskellige typer fysiurgisk massage, men de arbejder alle efter det samme princip: at lindre muskelspændinger og smerter, forbedre cirkulationen, øge fleksibiliteten og bevægelsesfriheden og hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. Den mest almindelige form for fysiurgisk massage er svensk massage, som anvender lange strøg og ælteteknikker til at slappe af i musklerne. Den er et system af lange strøg, æltning, friktion, bankning, percussion og vibrationer, der anvendes på hele kroppen med lotion eller olie – for at give dejlig afslapning til krop og sind. Andre populære fysiurgiske massage kategorier omfatter bindevævsmassage, triggerpunktterapi, myofascial release-terapi og sportsmassage.

Alle disse aspekter bidrager til at styrke, forebygge og helbrede din krop. Hvis du f.eks. får en skade under træning, vil målrettet massage hjælpe dig med at komme dig hurtigere og genoptage din træning. Du kan også forebygge muskel- og seneskader ved at øge blodgennemstrømningen gennem regelmæssig hvile på massagebordet, hvilket er med til at skabe muskler.

Leder du efter professionel og dygtig massage ved Gentofte i Lyngby, kan du med fordel tjekke sagamassage.dk