Læs hvad der er teknologisk bedre end bitcoin

Der diskuteres altid, hvad der er “det næste”. I lang tid har der været snak om, at dette er valutaen ether, som kører på Ethereum-netværket. Denne er blevet meget kendt, fordi den har haft voldsomme prisstigninger i løbet af 2020 og 2021. Den er også blevet mere kendt, fordi mange anvender denne valuta til at købe NFT’er med (Non-Fungible Tokens). Der menes, at denne trend med NFT’er kommer til at fortsætte ind i 2022.

Hvorfor ikke bitcoin?

Spørgsmålet er så bare, hvad der gør, at folk ikke kigger på bitcoin i forbindelse med alle disse ting. Svaret er egentlig meget simpelt. Det er, at det ikke er teknisk muligt at gøre alle de ting med bitcoin, da bitcoin er teknisk “dårligere” end Ethereum. Man kan dog ikke sige, at den ene er bedre end den anden, da de har helt forskellige anvendelsesformål.

Køb Ether og vær med

Du kan være med i den nye krypto-verden ved at købe Ethereum. I daglig tale kalder man det Ethereum, men man mener egentlig valutaen ether, som har koden ETH. For de fleste er det ligegyldigt, fordi de ikke behøver at kende forskellen på de to ting. Efter du har købt ether kan du købe NFT’er, deltage i DeFi og meget andet.

På nuværende tidspunkt er der meget høje gebyrer på overførsler, så det kan være, at det ikke er så attraktivt at anvende ether lige nu. Ethereum er ved at gå over til Ethereum 2.0, der skal løse en række problemer som strømforbrug og meget andet. Du kan læse mere om det på deres officielle hjemmeside her.

Husk disse ting

Du bør altid huske, at der er tale om reelle investeringer. Disse investeringer har en risiko, som du skal kende til. Du bør altid læse op på, hvad du køber, og hvordan markedet virker. Prøv eventuelt først med en form for demo-konto et sted.