Overraskede min far

Min far var lige blevet fyret fra hans job og det påvirkede ham rigtig meget, han gik fra at være en glad mand som altid smilte, til at være en der ikke gad at lave andet end at ligge i sengen. Han plejede at være et meget åbent menneske, men siden han blev fyret, har han droppet at snakke med sine venner, hvilket han plejede at gøre hverdag. Selv familien snakker han ikke til lige så meget mere, ikke fordi han er sur, men fordi han er trist.

Jeg ville gøre noget for min far, noget der kunne få ham op på hesten igen, noget der kunne få det smil jeg ikke har set i lang tid tilbage igen.

Jeg har prøvet at snakke med ham og sagt, at det ikke var verdens undergang og at han nok skulle finde et nyt job, men hver gang har han udskudt det og sagt han ikke har humøret til at prøve.

Hans fødselsdag skulle til at komme op, han ville blive 60 år og det var stort. jeg ville gøre noget specielt for ham.

Så jeg lejet et telt hos Festgear.dk og stole og borde hos shop.festgear.dk. og besluttede mig for at invitere alle min fars venner og hele familien til at overraske ham.

Det gjorde jeg så og da han så alle dem han kendte samlet et sted kun for hans skyld, kunne han ikke lade vær med at udelade et lille smil.

Det lille smil, blev jo længere hen på aftenen vi kom til et større smil og lige pludselig virkede det til at han var kommet til sig selv igen.

Hurtigt efter blev han den far som jeg husker og han fik sig et nyt arbejde, et bedre arbejde, det hele løste sig i sidste ende, og det var vigtigste.