3 gadgets til at beskytte din iPhone

Er du øm over din iPhone og ønsker du at passe bedre på den? Så skal du bruge mobilcover og gerne et godt et af slagsen – såsom et iPhone 13 pro cover.

Der er dog også mange supplerende måder at beskytte mobilen på. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Mobilen er blevet en nødvendighed

I dag er mobilen blevet en del af vores hverdag, og vi er vant til at kunne komme i kontakt med alle og finde ud af information på meget kort tid. Derfor skal mobilen også passes på.

Coveret til iPhone er en velkendt klassiker

Fordelen ved at købe et godt cover, såsom iPhone 13 pro cover, er, at det beskytter din iPhone mod skader, hvis mobilen bliver tabt.

Der er mindre chance for, at skærmen knuses eller at noget går i stykker indvendigt, hvis du har et godt cover. Der er dog også mange andre gadgets du kan købe, for at optimere din iPhones beskyttelse.

3 gadgets, som vil passe på din iPhone

Nedenfor er der eksempler på 3 gadgets, som vil gøre din iPhone næsten usårlig:

1. Husk panserglasset

Panserglas kan fås til både for- og bagsiden af din iPhone. Dette er et ekstra stykke fint glas, som danner en beskyttende barriere ovenpå din iPhones skærm.

Dette beskytter mod ridser og knuste skærme. Du vil slet ikke lægge mærke til det ekstra lag på mobilen.

2. Popsockets hjælper med at forbedre dit greb

En popsocket er et lille greb, som kan placeres bag på din iPhone eller på dit iPhone 13 pro cover. Disse bruges til at holde bedre fat om telefonen, så den ikke lige så nemt glider ud af din hånd.

Popsockets kommer i mange forskellige designs, så du kan købe et, der matcher dit cover og/eller personlighed.

3. Støvdækslet kan blive din bedste ven

Hvis du tit har døjet med støv eller fugt i din iPhones åbninger, så bør du købe støvdæksler. Dette er små propper, som kan side i fx USB-porten, når den ikke bruges.

Støv og fugt kan skade telefonen indefra og kan medføre, at telefonen ikke virker lige så godt eller holder lige så længe som den burde.

Pas på din telefon med det rigtige udstyr

Som nævnt, så er telefonen blevet et redskab som vi bruger hele tiden. Vi er afhængige af den, og derfor skal den også passes på. Så suppler den beskyttelse som du får fra et iPhone 13 pro cover med gadgets.