Sikker investering i ure

Vi lever i en usikker økonomisk tid, hvor det kan være svært at se sig ud af krig, inflation og prisstigninger der vælter helt almindelige menneskers hverdag og økonomiske ståsted. Her er der nogle, der tyer til investeringer i aktier samt i ejendom, hvilket også har vist sig at være en bedre strategi på lang sigt, fordi de fleste aktier og boligmarkedet vil stige procentvis over tid. Her kan man overveje, hvordan man skaffer sig en passiv investering, der holder på den lange bane, og vi vil her se nærmere herpå. 

Investering i ure 

Har du mon nogensinde overvejet at investere i ure? Det kan der være mange penge i, eftersom de dyre mærker af ure er i høj kurs, ligesom de ikke falder så meget i værdi, som så meget andet. Det er dermed en ret sikker investering, som vi taler om, og du vil have god rådgivning under hele processen. Det hele starter nemlig med, at du kan booke et uforpligtende møde, hvor I sammen stemmer forventninger og ser på, hvordan porteføljen skal fordeles. Her er minimumsbeløbet for en investering på en million kroner, så man er sikker på at have spredt sin risiko ud over et større område. 

Det starter med den gode samtale 

Ved det indledende møde er der god tid og rum til, at du kan byde ind med dine drømme, forventninger og mål for investeringen i ure. Det er her, hvor I bliver klogere på dig og dine behov, samt økonomiske råderum for din investering. Det er især vigtigt at kunne have ro i maven, når man laver en sådan investering og her er god og professionel rådgivning fra erfarne eksperter et absolut must for din tryghed. 

Mit navn er UR – ARMBÅNDSUR 

Mange af os kender James Bond i rollen som den elegante, snarrådige, rå og maskuline mandetype, der både kan være ulasteligt klædt i et flot hvidt smokingsæt og også se rå ud, når han er sværtet til i ansigtet af skidt og mudder samtidig med, at han jagter skurken på et tag i Marokko. Når man dernæst ser reklamer for James Bond i ført sin tox og et smukt OMEGA ur, ja, så vil alle mænd ligne ham. Der er bare så meget klasse, stil, identitet og status i et dyrt herreur, at de aldrig går af mode. Dette er vejen frem for din næste investering, selvom vi ikke kan love, at du kommer til at ligne James Bond.