De bløde pakker giver jeres sexliv nyt liv.

Inden længe rammer vi måneden der for de fleste er lig med en gaveregn.

Når vi nærmer os december så kommer måneden vi forbinder med gaver og hygge. Der er nok også en del der syntes det er en kold måned, men det ligesom lidt af hyggen. 

Noget der kan være med til at gøre måned endnu sjovere er de bløde pakker. Nok mest for den kvindelige del af forholdet. Kvinder elsker jo nu engang at få nyt tøj, frækt lingeri, sko eller tasker. Ikke fordi sko og tasker er bløde, men de går jo lidt under den kategori. Mænd vil for det mest nok ikke virkelig reagere så positivt på bløde pakker. Hos manden er det ikke altid at bløde pakker vækker begejstring. Mænd har det med at elske hård pakker, det kan være værktøj, urer, nyt tv, alufælge osv. Det er dog noget helt andet hvis de bløde pakker er til kæresten eller konen. For noget mænd elsker er når hun hopper i de frække blonder og er deres lille missekat. 

Hvad gør frækt lingeri for jeres forhold.

Der findes kvinder som ikke virkelig er vilde med at hoppe i det frække undertøj. Nogen føler måske det er lidt som at tage et kostume på. Andre syntes ikke de er kønne i det, nogle mener måske endda at det smukkeste er en nøgen krop. Der findes mange meninger, men alt i alt er de fleste enige om at maden smager bedst når den er krydret. Det samme gælder for sexlivet, og her er lingeri nu engang krydderi. Det gælder omvendt også for mænd, der kan det dog være at en fræk skjorte eller tætsiddende tights er det der skal til. Den gør naturligvis begge veje. 

At overraske hinanden i noget lækkert, at give hinanden den opmærsomhed. At vise din partner du har gjort noget alene for dem, vil altid virke euforiserende. Tager du det rigtige lingeri på, kan det være lige så frækt som at tilføje sexlegetøj. Det giver jeres sexliv en ny dimension, garanteret.