Lash lift i Kolding

Ønsker du fyldige øjenvipper uden at skulle ty til brug af eyelash extentions?

Så er Lash lift den rette løsning for dig.

Lash lift betyder, at vipperne skånsomt bliver løftet og bukket, så de ser både fyldigere og længere ud.

Lash lift er et semi-permanent buk af vipperne.

Lash lift er for dig der ønsker en smukt og naturligt look, der både vil gøre godt for dit udseende til hverdag og fest.

Du kan få lavet Lash lift i Kolding.

Lash filler er en anden behandling og den kan anbefales, hvis du ønsker ekstra fylde i dine vipper. Behandlingen kan give op til 24% mere fylde.

Skønhedsbehandlinger der gør hverdagen nemmere

Der er virkelig fordele ved at hente, ved at få lavet skønhedsbehandlinger der gør hverdagen nemmere. Mange forskellige behandlinger er med til at der er mindre der skal fikses eller rettes op på om morgenen.

Det er sjovere og nemmere at gøre sig klar til dagen og lægge makeup, hvis man har benyttet sig af den hjælp som behandlinger medfører.

Her kan der nævnes behandlinger som permanent makeup, shellac på neglene, hår fjernet med voks mv. Men især Lash lift gør en stor forskel og giver de smukkeste øjne – selv uden mascara på en gråvejrsdag.

Lyder det ikke fantastisk?

Tænk at kunne gøre så meget for sit udseende så nemt og hurtigt.

Behandlingen er meget afslappende, så nyd tiden på briksen mens du får løftet dine vipper til perfektion.

Hvad er Lash lift?

Lash lift er en kemisk behandling, der giver et vippebuk der holder.

Behandlingen foregår med lukkede øjne. Der påføres kemisk væske på vipperne, som gør, at vipperne holdes i en fin bue når de er færdige.

Lash lift behandling varer ca. 30-60 min, så du kan hurtigt se resultatet og nyde synet af din behandling.

Effekten af et Lash lift kan holde op til 6 uger, men det varierer meget fra person til person.

Hvis man har meget korte vipper kan der være mulighed for, at vipperne ikke får den fulde effekt af behandlingen.

Her kan det anbefales at bruge serum til vipperne i en rum tid inden du overvejer at booke tid til at få lavet Lash lift i Kolding.

Det er vigtigt at passe ekstra godt på sine vipper de første 24 timer efter behandlingen, da effekten ellers vil aftage hurtigt. Vipperne må ikke komme i kontakt med vand (herunder bad og regn), sauna, sved, serum og makeup. Så det frarådes virkelig at få det lavet samme dag som du skal til fest, hvis du har tænkt dig at skulle hjem og i bad og efterfølgende lægge makeup.

Når de 24 timer efter behandlingen er gået, er det en rigtig god idé at bruge vippeserum. Når man plejer sine vipper efterfølgende, er man med til at få behandlingens effekt til at vare så lang tid som muligt.

Vippernes sundhed er afgørende for effekten af behandlingen og effektens varighed.