Lingeri – Forkæl dig selv

Kvindeundertøj er en vidunderlig verden af farver og pasforme, der fremhæver din krop præcis som den fortjener. Et par afslappede hipstertrusser og en sports-bh er altid en sikker vinder, når man vil slappe af og føle sig ekstra komfortabel. Men nogle gange har man dage, hvor du har behov for at føle dig ekstra selvsikker, eller hvor du har lyst til at klæde dig sexet på – bare fordi. Så skal du udforske den vidunderlige verden af lingeri. Primadonna lingeri tilbyder både bh’er og trusser, der fremhæver din krop i lækkert stof, og friske farver. Men hvilken type undertøj skal du vælge? Det afhænger af anledning og situation.

Maxi trusser – Føl dig tilpas og lækker

Maxi trusser, lyder umiddelbart ikke som det mest sexede i verden. Men der tager du helt fejl. Det er ikke altid at mindst dækkende, er det mest frække. Maxitrusserne fra Primadonna lingeri, kan gøre forunderlige ting for din figur. Denne type trusser i satinstof, fremhæver din krops former og er næsten usynligt under tøjet. Samtidig former det også din krop så du får en smuk silhuet, eksempelvis i en tætsiddende kjole. Køb dem eventuelt i neutrale former, så de bliver helt usynlige under tøjet.

Blondetrusser – for et smukt look

Blondetrusser findes i mange forskellige snit, både maxi, hipster og g-streng. Blonder kan gøre alle sæt trusser lidt ekstra spændende og flotte. Primadonna lingeri har et bredt udvalg af blonde trusser, med forskellige mønstre i både neutrale jordfarver og sprælske farver. Særligt en g-strengs trusse i blonde, kan være med til at fremhæve din figur og få dig til at føle dig smuk.  Blondetrusser er særligt gode, hvis du har en særlig anledning, hvor du gerne vil føle dig ekstra sexet.

Basis bh – god til alt

Leder du efter en god bh der kan passe til alle dage alle outfits? Så skal du kigge på Primadonna og deres udvalg af lingeri. De har et bredt sortiment af basis bh’er, i en bred palet af størrelser. Bh’erne har en pasform, der holder på barmen, og giver et naturligt look. Ønsker du et look, der er lidt ekstra, kan du købe en primadonna bh med blonder. Hvis du er mere til det klassiske, enkle look, er satin bh’er altid en sikker vinder. Ligesom satintrusserne er de nærmest usynlige under tøjet, så du nemt kan sammensætte det med lige den kjole eller bluse, du ønsker.

Stropløse bh’er og shapewear – praktisk og elegant

Har du en særlig begivenhed på vej, og skal du hoppe i festtøjet er det vigtigt at undertøjet sidder præcis som det skal. Med en stropløs bh, kan du elegant fremvise dine skuldre i en stropløs kjole eller top. De stropløse bh’er fra primadonna lingeri, holder på formen og fremhæver din barm naturligt. Ønsker du samtidig at forme din krop, så du opnår en tydelig timeglasfigur, bør du overveje at investere i shapewear. På den måde fremhæver du dine former og dit liv, samtidig med at dit tøj sidder og glat på kroppen.