De 3 værktøjer, der gør mit daglige kontorliv nemmere

Jeg tilbringer meget tid på mit kontor. Jeg arbejder på kundeprojekter, laver research for at finde nye idéer og forsøger generelt at være så produktiv som muligt. Som du måske kan forestille dig, kan det blive ret kedeligt at sidde ved skrivebordet hele dagen! Heldigvis er der nogle ting, der kan gøre den daglige slid lettere. Nedenfor er tre værktøjer, der har gjort min arbejdsdag bedre indtil videre:

1) En dockingstation:

Jeg arbejder med en MacBook Pro, og denne dockingstation giver mig mulighed for at tilslutte den bærbare computer og oplade den på samme tid. Den har også porte til min eksterne skærm, højttalere, hovedtelefoner osv… Det betyder, at alt passer pænt på mit skrivebord uden ledninger, der løber overalt, hvilket er super praktisk! Det er nemt at finde en en billig docking station i dag. 

2) Hæve/sænke-skrivebord:

Jeg har et skrivebord, der er specielt designet, så man kan justere højden. Hvis man bruger meget tid på sit kontor, så er det bedst for hele, ens krop, at man varierer imellem at stå op, og sidde ned. Det kan være hårdt fysisk at sidde ned en hel dag, og man kan have brug for at få gang i benene, hvortil man nemt kan hæve bordet til sine hofter, så man kan arbejde videre. Hvis man sidder ned, kræver det naturligvis en god kontorstol. Det kan være en god ide at undersøge, hvordan man sidder bedst i forhold til ens ryg, lænd og nakke.

3) Hurtigt internet:

Vi kan ikke kommunikere eller arbejde i vores hjem uden internet. Der er ikke noget værre end langsomt internet. Det skal bare fungere hele tiden, både dag og nat. Det kræver et internet, som er hurtigt, men som heller ikke koster for mange penge om måneden. Jeg har en router, der giver mig mulighed for at oprette direkte forbindelse til min internetudbyder, så jeg kan få de hastigheder, jeg har brug for uden at betale for meget, og det fungerer bare.