Maling til loft; for mange muligheder?

Kender du det? Lofterne skal males. Er det den reflekterende, spærrende eller ligefrem lud, du mangler? Og hvad så når malingen er fundet? Hvordan kommer du så i gang? På nettet kan du finde et bredt udvalg af maling til loft, samt en rådgivende og støttende stemme til dit arbejde med loftmaling.

Professionel kvalitet til private

Maler Maling er opmærksomme på det store fokus, der de seneste år er opstået omkring allergi i maling, og tilbyder derfor professionel loftmaling med det blå stempel fra Astma – Allergi Danmark. Med det blå stempel har du som privatkunde garanti for maling, uden allergifremkaldende stoffer. På den måde har du hos Maler Maling mulighed for at handle professionel kvalitet til dit eget hjem.

Farvel til synlige rullespor

Vi kommer ikke udenom, at der er mange muligheder, når det kommer til maling af loft. Faktisk kan man også sagtens bruge vægmaling som loftmaling. Det eneste der er til forskel er mængden af glans. Maler Maling udbyder både maling med glans og refleksfri loftmaling. Den refleksfrie loftmaling er let at arbejde med. Problemerne er minimeret, da malingen både er fri for ujævnheder og synlige rullespor.  

Oplever du lugtgener?

I ældre bygninger og ejendomme kan man som beboer opleve alt fra sod fra skorsten, et utæt tag eller ukendte skjolder på loftet, hvorfra dårlig lugt kan opstå. Hvis det er noget du kan nikke genkendende til, kan en løsning være at male dit loft med en spærrende maling. Loftmalingen isolerer og dækker skjolder. Herigennem kan hverken sod eller nikotin trænge, og loftet står derfor i stedet pænt og hvidt.

Giv nyt liv til sommerhuset

Er dit loft beklædt med træ, har Maler Maling ét råd: Lud. Træ bliver normalt mørkt med tiden, og tager farve til sig, der spreder sig til resten af rummet. Et rum med træloft, der behandlet med lud, vil ændre din opfattelse fuldkommen. På samme måde kan gamle sommerhuse friskes op. Den mørke stemning forsvinder med få penselstrøg. Luden efterlader tilmed en overflade der er let at rengøre.

Hvordan kommer jeg i gang

Malingen hos Maler Maling er af den bedste kvalitet. Men det kræver sit forarbejde at give loftmalingen de bedste forudsætninger for at bliver perfekt.

Først og fremmest skal dit gamle loft renses og urenheder fjernes. Hvis den gamle maling sidder løst, skal det også væk. Det kræver et stabilt underlag, som malingen kan binde på, før du kan starte. Ofte er det nødvendigt at behandle med en forankringsgrunder. Bor du i nybyg, er dine vægge sandsynligvis lavet af gipsplader eller pudsede. Disse skal grundes. En forankringsgrunder lukker underlaget, der dermed ikke vil suge al malingen. Desuden binder grunderen de få støvpartikler, du ikke kan fjerne under rengøring. På den måde lægger støvet sig ikke i malingen.

Din rådgivning er et enkelt klik væk

Maler Maling har på deres side udformet vejledning og gode råd, der kan hjælpe dig i gang med loftmalingen. Derudover er man til rådighed på samme side alle hverdage fra kl. 9-17, hvis du har yderligere spørgsmål, før du bestiller og går i gang.