Skal firmaet have ny hjemmeside? Dette skal I overveje!

En god hjemmeside er blevet et vigtigt middel for de virksomheder, der gerne vil have kunder via internettet – og for de kunder, som vil fremstå professionelt, når potentielle kunder undersøger dem.

Derfor giver det lidt sig selv, at en firmahjemmeside er nødt til at være moderne og sende de rette signaler. Alternativt mister man troværdighed, hvilket kan være fatalt i forhold til at erhverve sig nye henvendelser. En ny hjemmeside, skal naturligvis sende de rette signaler og afspejle jeres forretning. Derfor skal i overveje disse ting, når i skal have en ny hjemmeside.

Husk det personlige udtryk

Alle virksomheder er unikke. OG det er vigtigt at fremskynde på din hjemmeside. Det er med til at understrege dit brand og adskille dig fra dine konkurrenter.

Derfor bør du insistere på en personlig og professionel hjemmeside, som overholder jeres designguide og visuelle identitet – og som er meget professionel i sit udtryk. Det er nemlig med til at understrege forretningen som en seriøs partner, som kunden trygt kan vælge.

For at understrege professionalismen, kan jeres hjemmeside gøre brug af tidligere kundeudtalelser, anmeldelser og lignende. Det er med til at understrege, at i ikke blot fremstår professionelle, men ER det.

Gør det nemt for virksomhedens ansatte at opdatere hjemmesiden

En hjemmeside bør naturligvis være let at betjene for dine ansatte. Derfor kan vi anbefale en ny WordPress hjemmeside, fordi systemet er kendt for at være meget brugervenligt.

Det gør det nemmere for dine ansatte, når de skal opdatere med nyheder, lægge nye sider på, skrive blogindlæg eller blot udskifte billeder.

Sørg for SEO

SEO står for søgemaskineoptimering, og er et arbejde, hvormed man bruger særlige ord for at opnå synlighed på Google. Det er vigtigt, at man får lavet en professionel hjemmeside, som er let at optimere. Og også her er WordPress heldigvis et godt valg. Du kan nemlig let installere moduler, som giver dig mulighed for at indsætte tags, ligesom du kan tilpasse indholdet med velskrevne artikler, der giver jer credibility og likeability i søgemaskinen, så det er jeres sider, der fremhæves overfor brugerne.