Tech du skal kende i 2021

Hver eneste dag bliver der lanceret nyt tech, og gammelt tech bliver ved med at blive forbedret. Men hvad sker der egentlig på den front i 2021? Hvad skal man kende og holde øje med i 2021? Måske tænker du over disse ting, fordi du gerne vil lave gode investeringer. Vi har skrevet denne artikel, så du er up to date på, hvad der sker på tech fronten.

Online undervisning

Dette er noget tech, der har eksisteret i lang tid. Det er dog blevet tvunget til at forbedre sig selv i løbet af 2020 og 2021, hvor næsten alle studerende i hele verden havde online undervisning. Hvad der startede som små og simple platforme til online undervisning er nu blevet til store, avancerede platforme. De store virksomheder er også gået ind på det marked, fordi det nok er kommet for at blive. Der har været mange succesoplevelser med online undervisning.

Krypto og blockchain

Hvad der har fået fokus tilbage på krypto og blockchain, ved vi ikke, men vi kan i hvert fald konkludere, at det er tilbage – i meget stor grad. Ikke nok med at opmærksomheden er tilbage, så er kurserne også meget højt oppe for tiden. Det kan være et meget godt tidspunkt at sætte sig ind i ting som blockchain, krypto og kryptovaluta. Den nemmeste måde at gøre det på er nok ved at læse på denne blog om kryptovaluta.

AI (Kunstig Intelligens)

Kunstig intelligens er også kommet for at blive, og der kommer hele tiden flere anvendelsesformål. Hvis du ikke allerede kender This Person Does Not Exist, så er det et meget godt eksempel på, hvad man kan opnå med AI. Denne tjeneste gør det muligt for dig at generere et billede af et menneske, der ikke eksisterer. Det er en computer, der genererer disse mennesker. Det ser meget realistisk ud, og man vil ikke kunne spotte, at det ikke er et ægte menneske.