Træt af dyre iPhone reparation?

Er din iPhone tit ude for et uheld og ender du flere gange om året hos mobilreparatøren? Er du træt af dyre iPhone reparation? Så kan du prøve at lave din reparation selv. Læs med her i artiklen, hvor vi kommer med fordele og ulemper ved hjemmereparationer.

Fordele ved gør-det-selv iPhone reparation

Som du nok har gættet, så sparer du penge på en gør-det-selv reparation, men kun hvis du kan altså kan klare reparationen stort set fejlfrit, og uden at gøre skade på andet hardware eller software på din iPhone. Du skal nok være tålmodig og læse artikler, samt se nogle YouTube klips af andre som gør det, hvis du ikke selv fx har foretaget en glas- eller displayskifte reparation før.

Er du derimod god til at lege med elektronik og har lidt viden, indsigt eller bare talent, så kan du måske klare reparation selv, men husk at være tålmodig, så du ikke gør skade på andet hardware eller software, når du foretager dig et indgreb/en reparation på din iPhone.

Ulemper ved gør-det-selv iPhone reparation

Som vi også lidt stak til før, så kan det også ende med at koste dig flere penge og mere tid, hvis du leger for meget med hjemmemobiloperationen på din iPhone. Dog lærer du det aldrig, hvis du ikke prøver. Vurdér om det er din tid værd at gøre det selv eller om det bedre kan betale sig at få en professionel til det.

Fx tager en skærmskiftreparation på en iPhone oftest mellem 30-60 minutter med eller uden forudgående aftale hos FixPhone.

Kontakt en professionel

Har du brug for en professionel, nem, og hurtigt reparation på din iPhone, så kontakt FixPhone. Du kan bestille tid på vores hjemmeside via. vores bookingsystem, ringe til os på 70 34 56 03 eller komme forbi med eller uden forudgående aftale. Du finder vores butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde. Vi bruger altid originale reservedele af højeste kvalitet.